Van Engelen Schouwen

Van Engelen Schouwen is de specialist op het gebied van het bouwen van openhaarden en het plaatsen van rookkanalen en al 13 jaar werkzaam in de regio Zuid-Holland. Wij zijn een klein bedrijf gespecialiseerd in zowel de hedendaagse als de meer gecompliceerde situaties. Het plaatsen van uw schouw of openhaard is een proces welke ervaring, precisie en een op maat gemaakt plan vereist, hiervoor zit u bij Van Engelen Schouwen goed! zodat u veilig en onbezorgd van de warmte van een (unieke) haard kan genieten die past bij uw interieur en situatie.

De volgende situaties zijn dagelijkse kost bij Van Engelen Schouwen: Het restaureren van antieke marmeren schouwen. Het ombouwen van bestaande schouw naar een werkende openhaard. rookkanaal inspectie en renovatie. Het plaatsen van een nieuw rookkanaal in een bestaande. En natuurlijk het bouwen en plaatsen van openhaarden, schouwen en kachels. Het aanleveren van bijvoorbeeld een antieke of zandstenen-schouw laten we indien gewenst graag aan u over. Hierdoor krijgt u een geheel vrije keuzen van Leverancier. In dit geval kunt u opzoek naar de beste deal en verzorgt Van Engelen de complete plaatsing met inbouwhaard of vuurvaste stenen en rookkanaal volgens bouwbesluit.

Afhankelijk van uw wensen zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunnen we u ook begeleiden bij uw keuzen qua schouw, kachel of rookkanaal. Denkt u bijvoorbeeld aan een moderne gestucte openhaard of een zandstenen haard, dan beschikt Van Engelen Schouwen over een portfolio waarin u geleverd werk kunt bekijken en misschien wel inspiratie bij opdoet. Wij komen altijd eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen, en zullen we u professioneel adviseren.

Van Engelen Schouwen beschikt ook over een grote voorraad bouwmaterialen, zoals rookkanalen van diverse merken, vuurvaste stenen, inbouwhaarden, hitte bestendige isolatie materiaal en professionele lijm. Zelfs maatwerk verloopkappen en scharmotten platen zijn geen probleem. Binnenkort zullen deze producten worden aangeboden in onze webshop.